The Sand

Coming soon

Verkoop gestart

Na een zeer succesvolle eerste fase met 60 recreatievilla’s, die nu volledig bezet zijn, zijn we begonnen met de ontwikkeling van fase 2, bestaande uit 46 prachtige recreatievilla’s. “The Sand” bestaat uit 106 luxe recreatievilla’s die worden gebouwd in een unieke omgeving. 60 villa’s zijn al voor 100% verhuurd; daarom zijn wij ervan overtuigd dat dit een unieke kans is.

Ervaar de luxe midden in de natuur. Laat je onderdompelen in een overvloed van water en natuur. Modern, comfortabel en pure luxe zijn hier de kernwaarden. Dit is dé plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven, een oord waar je simpelweg niet meer weg wilt. Met de waterrijke omgeving rondom de villa’s is “The Sand” een paradijs voor liefhebbers van watersport.

Te midden van overvloedig groen biedt deze locatie het ideale toevluchtsoord voor natuurliefhebbers. Rust, water en natuur hoef je hier niet te zoeken, want ze zijn er altijd. Bovendien kun je in de nabijgelegen plaatsen en in de bruisende stad Groningen genieten van talloze activiteiten.

The_Sand_Zomer_2-_2_ (1)
thesand2
thesand3
thesand4
thesand5
previous arrow
next arrow

© 2020 Holland Vastgoed groep B.V.
ALL RIGHTS RESERVED.

Holland Vastgoed Groep B.V.
Gustav Mahlerlaan 1212
1081 LA Amsterdam

© 2020 Holland Vastgoed groep B.V.
ALL RIGHTS RESERVED.

Holland Vastgoed Groep B.V.
Gustav Mahlerlaan 1212
1081 LA Amsterdam

info@hvg-bv.nl